Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki450g252kcal38.2g22.5g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu108g136kcal11.9g0.3g9.7g0g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti41g198kcal9.9g13.5g11.7g11.5g
Soijajauho rasvainen 36g168kcal12.4g8.5g8.5g4.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 315g1193kcal87.8g0g94.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3908kcal320.8g93g250.6g31.6g
Valittu annoskoko954g1954kcal160.4g46.5g125.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna477g977kcal80.2g23.3g62.7g7.9g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595