Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 424g939kcal74.2g0g72.1g0g
Kananmuna kuoreton 133g190kcal16.7g0.4g13.7g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g121g142kcal3.4g4.8g12.1g0g
Edamer Viipale, annos 18g121g390kcal30.3g2.4g29.1g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Tomaatti 91g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3430kcal254g31.8g255g5.4g
Valittu annoskoko954g1715kcal127g15.9g127.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna477g858kcal63.5g8g63.8g1.4g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249