Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g150g108kcal3.7g25.2g0.1g0g
Juuriselleri 113g35kcal1.4g5.2g0.2g3.5g
Palsternakka 150g95kcal0.7g17.7g0.6g6.7g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Fenkoli, annos 100g75g23kcal0.9g5.5g0.2g2.3g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g150g143kcal12g21g1g12g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1105kcal42.6g193.8g14g54g
Valittu annoskoko954g552kcal21.3g96.9g7g27g
Annoskoko puolitettuna477g276kcal10.7g48.5g3.5g13.5g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840