Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)216g237kcal49.6g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g294g969kcal47g182.1g5.9g17.6g
Arkirae (Valio), annos 100g117g82kcal14g4.1g1.2g0g
Ketsuppi 45g41kcal0.6g8.6g0.2g0.5g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)135g35kcal4.4g4.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g3037kcal257.2g403.4g39.4g37.8g
Valittu annoskoko954g1519kcal128.6g201.7g19.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna477g759kcal64.3g100.9g9.9g9.5g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441