Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)636g4579kcal0.6g0.6g508.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 182g518kcal28.2g0.4g45.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)136g27kcal0g8.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g10248kcal57.6g19.8g1108.4g0g
Valittu annoskoko954g5124kcal28.8g9.9g554.2g0g
Annoskoko puolitettuna477g2562kcal14.4g5g277.1g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435