Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g900g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Lampaanlihan, vähärasvainen563g1029kcal106.9g0g67.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr45g126kcal3.6g4.3g10.8g0.7g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl45g275kcal2.7g21.2g19.8g0g
Kukkakaali, tuore675g135kcal12.1g14.8g2g12.1g
Keittojuurekset, apetit900g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1013g771kcal19g156.9g2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g5643kcal315.6g587.8g213.2g132.2g
Valittu annoskoko9540g2822kcal157.8g293.9g106.6g66.1g
Annoskoko puolitettuna4770g1411kcal78.9g147g53.3g33.1g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758