Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g4000g6800kcal800g0g400g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2000g500kcal30g90g6g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g2000g860kcal48g124g6g34g
Pirkka kermajuusto 17%320g928kcal99.2g5.1g54.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1200g840kcal144g42g12g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g20216kcal2242.4g522.2g996.8g68g
Valittu annoskoko9540g10108kcal1121.2g261.1g498.4g34g
Annoskoko puolitettuna4770g5054kcal560.6g130.6g249.2g17g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936