Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3739g900kcal67.7g82.3g11.2g86g
Purjosipuli 748g171kcal13.5g17.9g1.5g15.7g
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Rypsiöljy 126g1116kcal0g0g126.2g0g
Flora kevyt margariini 40 400g140g519kcal0.7g4.2g56.1g0g
Kasvisliemi laimennettu 3739g347kcal10.8g15.3g26.9g1.9g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g935g2243kcal140.2g29g186.9g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g10794kcal480.6g327.8g818.8g211.2g
Valittu annoskoko9548g5397kcal240.3g163.9g409.4g105.6g
Annoskoko puolitettuna4774g2699kcal120.2g82g204.7g52.8g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187518