Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g3505g3856kcal736.1g0g91.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g491g363kcal22.1g63.3g1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g70g112kcal6.3g21.7g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Herkkusieni 1402g223kcal29.4g4.2g4.6g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g10757kcal1612g246.2g336.6g61g
Valittu annoskoko9548g5379kcal806g123.1g168.3g30.5g
Annoskoko puolitettuna4774g2689kcal403g61.6g84.2g15.3g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006