Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 748g4019kcal6.7g5.2g448.9g0g
Sokeri 763g3098kcal0g762.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 539g769kcal67.3g1.6g55.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 875g3004kcal89.2g612.8g10.5g30.6g
Grahamjauho 741g2429kcal78.2g449.6g16.3g73.3g
Mustikka metsä- 2993g1318kcal15g191.5g18g98.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g599g700kcal16.8g23.9g59.9g0g
Rahka Milbona1497g1018kcal182.6g58.4g3g0g
Sokeri 254g1033kcal0g254.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 539g676kcal59.3g1.4g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g36160kcal1030.2g4730.6g1320.8g405.4g
Valittu annoskoko9552g18080kcal515.1g2365.3g660.4g202.7g
Annoskoko puolitettuna4776g9040kcal257.6g1182.7g330.2g101.4g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163