Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4000g1402kcal184.8g78g12g100g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus640g2240kcal89.6g3.2g204.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3200g10564kcal64g96g1120g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1600g3680kcal464g40g192g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 32g103kcal4.7g5.9g4.2g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g35978kcal1614.2g446.2g3066g224g
Valittu annoskoko9552g17989kcal807.1g223.1g1533g112g
Annoskoko puolitettuna4776g8995kcal403.6g111.6g766.5g56g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994