Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g4005g6809kcal801g0g400.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g2003g501kcal30g90.1g6g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g2003g861kcal48.1g124.2g6g34g
Pirkka kermajuusto 17%320g929kcal99.3g5.1g54.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1202g841kcal144.2g42.1g12g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g20242kcal2245.2g523g998g68g
Valittu annoskoko9552g10121kcal1122.6g261.5g499g34g
Annoskoko puolitettuna4776g5060kcal561.3g130.8g249.5g17g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936