Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.5g2.4g0g0.2g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g1202g637kcal68.5g63.7g12g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g180g27kcal1.8g3.6g0.4g2.5g
Graavilohi, maustettu, annos 50g901g1667kcal123.5g17.1g122.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 901g403kcal1.7g84.9g0.9g16.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Riisi & ruis (Risella)1802g6128kcal162.2g1279.6g34.2g144.2g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi60g114kcal1.8g16.2g4.8g0.1g
Vesi4205g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19104g18619kcal723.2g2946.6g410.2g330.4g
Valittu annoskoko9552g9310kcal361.6g1473.3g205.1g165.2g
Annoskoko puolitettuna4776g4655kcal180.8g736.7g102.6g82.6g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201