Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g720g684kcal57.6g100.8g5g57.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g20g4kcal0g1.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g2785kcal123.6g239g151.6g119.4g
Valittu annoskoko956g1392kcal61.8g119.5g75.8g59.7g
Annoskoko puolitettuna478g696kcal30.9g59.8g37.9g29.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678