Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g4400g7480kcal660g0g528g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 4000g2372kcal392.4g120g16g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g600g60kcal9g0g3.6g510g
Voi 560g4062kcal6.7g2.2g455.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g27949kcal2136.2g244.4g2005.8g1020g
Valittu annoskoko9560g13975kcal1068.1g122.2g1002.9g510g
Annoskoko puolitettuna4780g6987kcal534.1g61.1g501.5g255g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609