Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 135g1195kcal0g0g135.1g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Linssi, punainen, Go Green1501g4878kcal360.2g735.4g15g180.1g
Vesi6253g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g13958kcal781.4g1782.8g335.4g412g
Valittu annoskoko9560g6979kcal390.7g891.4g167.7g206g
Annoskoko puolitettuna4780g3490kcal195.4g445.7g83.9g103g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442