Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g120g199kcal20.9g25.6g1.4g1g
Persilja 400g109kcal5.5g4.4g0.8g32g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas800g2240kcal152g0g176g0g
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g202g0.6g36g
Porkkana, keskikokoinen 65g4000g1120kcal24g238g8g100g
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g11773kcal539.4g1410.4g382.8g428g
Valittu annoskoko9560g5887kcal269.7g705.2g191.4g214g
Annoskoko puolitettuna4780g2943kcal134.9g352.6g95.7g107g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926