Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit400g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ahven 1480g1248kcal252.5g0g25.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1000g1200kcal34g36g100g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19128g8398kcal667g787.4g271g70.8g
Valittu annoskoko9564g4199kcal333.5g393.7g135.5g35.4g
Annoskoko puolitettuna4782g2100kcal166.8g196.9g67.8g17.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622