Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4160g14274kcal423.9g2912g49.9g145.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3200g2053kcal102.4g154.2g112g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%1280g3584kcal371.2g32g217.6g0g
Oliiviöljy 720g6367kcal0g0g720g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g53118kcal1811.6g6317.4g2199g293.4g
Valittu annoskoko9568g26559kcal905.8g3158.7g1099.5g146.7g
Annoskoko puolitettuna4784g13279kcal452.9g1579.4g549.8g73.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120531