Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1920g3805kcal50.5g14.8g372.5g128.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g1888g510kcal24.5g90.6g3.8g32.1g
Katkarapu, rainbow2880g2880kcal662.4g0g25.9g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1600g2240kcal44.8g104g192g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g480g864kcal8.2g52.8g72g0g
Tilli, tuore 800g240kcal29.5g7.2g6.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g21077kcal1639.8g538.8g1345.2g355g
Valittu annoskoko9568g10538kcal819.9g269.4g672.6g177.5g
Annoskoko puolitettuna4784g5269kcal410g134.7g336.3g88.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430