Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas1000g2800kcal190g0g220g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Vesi4800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Ruokakerma Valio 5%1600g960kcal19.2g44.8g80g0g
Poronliha 1200g1529kcal258.7g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g16415kcal1016.8g478.4g1146g30.6g
Valittu annoskoko9568g8208kcal508.4g239.2g573g15.3g
Annoskoko puolitettuna4784g4104kcal254.2g119.6g286.5g7.7g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283