Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g120g199kcal20.9g25.6g1.4g1g
Persilja 400g110kcal5.5g4.4g0.8g32g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas801g2242kcal152.1g0g176.1g0g
Bataatti, kuorittu 1201g972kcal18.9g202.1g0.6g36g
Porkkana, keskikokoinen 65g4003g1121kcal24g238.2g8g100.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1441g865kcal21.6g187.4g1.4g13g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Purjosipuli 1201g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g11783kcal539.8g1411.4g383g428.2g
Valittu annoskoko9568g5892kcal269.9g705.7g191.5g214.1g
Annoskoko puolitettuna4784g2946kcal135g352.9g95.8g107.1g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926