Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 275g151kcal4.4g36.2g0.5g2.3g
Lohifilee 164g321kcal30.7g0g22.2g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%21g154kcal0g0g17.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g74kcal2.2g15g0.3g0.7g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 357g121kcal10.9g17.5g0.4g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g71g143kcal7.1g3.4g10.7g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g2049kcal121.4g144.4g111.2g6g
Valittu annoskoko957g1024kcal60.7g72.2g55.6g3g
Annoskoko puolitettuna479g512kcal30.4g36.1g27.8g1.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983