Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Lihaliemi laimennettu 42g7.9kcal0g1.2g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 250g553kcal43.7g0g42.5g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g13g44kcal0.2g11.1g0g0g
Voi 29g211kcal0.3g0.1g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g1896kcal103.4g67.2g135.2g26.2g
Valittu annoskoko958g948kcal51.7g33.6g67.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna479g474kcal25.9g16.8g33.8g6.6g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893