Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 217g266kcal45.8g0g9g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 29g22kcal1.3g3.8g0.1g0.3g
Oivariini, 60 (100g)4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g238g143kcal3.6g30.9g0.2g2.1g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Paprika punainen 73g22kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g1364kcal107.2g96.8g58.4g10.8g
Valittu annoskoko958g682kcal53.6g48.4g29.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna479g341kcal26.8g24.2g14.6g2.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236