Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1869g561kcal86g37.4g5.6g29.9g
Broilerifilee, marinoimaton1869g1999kcal431.6g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)1051g284kcal13.7g50.4g2.1g17.9g
Kananmuna kuoreton 701g1000kcal87.6g2.1g71.8g0g
Maito, Kevyt2803g1289kcal89.7g134.5g42g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa934g2803kcal214.9g0g214.9g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g350g911kcal94.6g0g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g17692kcal2036.2g448.8g848g95.6g
Valittu annoskoko9576g8846kcal1018.1g224.4g424g47.8g
Annoskoko puolitettuna4788g4423kcal509.1g112.2g212g23.9g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555