Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 7200g1869kcal112.3g252g14.4g136.8g
Voi 720g5223kcal8.6g2.9g585.4g0g
Sipuli (kuorittu)1440g389kcal18.7g69.1g2.9g24.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g216g43kcal0g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g15048kcal279.2g676g1205.4g322.6g
Valittu annoskoko9576g7524kcal139.6g338g602.7g161.3g
Annoskoko puolitettuna4788g3762kcal69.8g169g301.4g80.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180