Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g1190g892kcal214.1g5.9g11.9g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g875g3026kcal103.2g612.3g17.5g4.4g
Atria broilerin filesuikale maustamaton2099g2309kcal482.8g0g44.1g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Purjosipuli 1400g320kcal25.3g33.6g2.8g29.4g
Kiinankaali 2099g419kcal32.7g47.2g6.3g18.9g
Ruokaöljy keskiarvo 95g835kcal0g0g94.4g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 1050g377kcal42g27.3g7.3g15.7g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g210g378kcal5.2g88.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g17302kcal1819.6g1662.6g370.8g148.6g
Valittu annoskoko9576g8651kcal909.8g831.3g185.4g74.3g
Annoskoko puolitettuna4788g4326kcal454.9g415.7g92.7g37.2g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094