Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3820g806kcal45.8g129.9g7.6g80.2g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Paprika punainen 404g118kcal3.8g18.2g1.6g7.7g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g135g31kcal0.8g4.3g1.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön90g629kcal2g4g14.4g0g
Kasvisliemikuutio 49g151kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Vesi1798g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g135g1111kcal0g0g123.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2696g4476kcal512.3g0g269.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g14886kcal1150.4g369.4g860.8g192.6g
Valittu annoskoko9576g7443kcal575.2g184.7g430.4g96.3g
Annoskoko puolitettuna4788g3721kcal287.6g92.4g215.2g48.2g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244737