Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2497g674kcal32.5g119.8g5g42.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)373g2683kcal0.4g0.4g298.1g0g
Kananmuna, paistettu 3726g7526kcal476.6g11.9g627.5g0g
Pekoni rasvainen 1360g5113kcal163.2g0g503.2g0g
Ranskankerma Valio1621g4538kcal40.5g56.7g453.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g41068kcal1426.4g377.6g3775.2g84.8g
Valittu annoskoko9576g20534kcal713.2g188.8g1887.6g42.4g
Annoskoko puolitettuna4788g10267kcal356.6g94.4g943.8g21.2g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240