Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2981g4253kcal372.7g8.9g305.6g0g
Kuohukerma1807g6143kcal36.1g54.2g632.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 271g1057kcal5.8g6g113.8g0g
Paprika punainen 903g264kcal8.5g40.7g3.6g17.2g
Tonnikala öljyssä 2710g5143kcal735g0g243.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g903g183kcal5.4g34.3g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g34088kcal2327g288.2g2604g59.6g
Valittu annoskoko9576g17044kcal1163.5g144.1g1302g29.8g
Annoskoko puolitettuna4788g8522kcal581.8g72.1g651g14.9g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005