Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2403g1442kcal36g312.4g2.4g21.6g
Vesi, vesijohtovesi 4005g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit401g104kcal3.6g19.2g1.2g9.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Ahven 1482g1250kcal252.8g0g25.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g1001g1202kcal34g36g100.1g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g8409kcal667.6g788.2g271.2g70.8g
Valittu annoskoko9576g4204kcal333.8g394.1g135.6g35.4g
Annoskoko puolitettuna4788g2102kcal166.9g197.1g67.8g17.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622