Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 75g663kcal0g0g75g0g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g2.5g7.8kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.8g6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1916g5828kcal122.2g738.8g256.6g36.6g
Valittu annoskoko958g2914kcal61.1g369.4g128.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna479g1457kcal30.6g184.7g64.2g9.2g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070