Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.2g0g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g124g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Papu valkoinen, keitetty 225g242kcal19g31.5g0.8g15.8g
Tomaattimurska 180g53kcal1g9.5g0.4g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)18g26kcal0.7g1.6g1.9g0g
Harissa 1 annos = 30 g14g38kcal1.1g7.1g1.1g0g
Ketsuppi, Heinz14g14kcal0.1g3.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g1688kcal115g126.2g72g47g
Valittu annoskoko959g844kcal57.5g63.1g36g23.5g
Annoskoko puolitettuna479g422kcal28.8g31.6g18g11.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468