Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.3g19kcal0.7g0.7g1.5g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 70g321kcal14.7g0g29.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 127g44kcal5.9g2.5g0.4g3.2g
Tomaatti 62g14kcal0.3g2.1g0.2g0.9g
Spagetti 42g138kcal4.3g28g0.5g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g1129kcal52.8g76g64.6g15.6g
Valittu annoskoko958g564kcal26.4g38g32.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna479g282kcal13.2g19g16.2g3.9g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143