Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)150g30kcal0g9.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)300g2691kcal0g0g297g0g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.4g2.4g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g23g22kcal1.4g3.8g0.1g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g15g7.1kcal0.2g1.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1917g5579kcal5.4g35.6g594.8g2.4g
Valittu annoskoko959g2790kcal2.7g17.8g297.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna479g1395kcal1.4g8.9g148.7g0.6g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423