Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto500g1400kcal95g0g110g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1600g672kcal25.6g137.6g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g1000g270kcal8g51g4g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19160g10818kcal902g454.8g591.2g87.4g
Valittu annoskoko9580g5409kcal451g227.4g295.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna4790g2704kcal225.5g113.7g147.8g21.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757