Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 480g1948kcal0g479.5g0g0g
Viinietikka balsami1000g350kcal0g10g0g0g
Rypsiöljy rainbow2000g18000kcal0g0g2000g0g
Silakkafilee 6000g8623kcal960g0g534g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19160g57842kcal1920g979g5068g0g
Valittu annoskoko9580g28921kcal960g489.5g2534g0g
Annoskoko puolitettuna4790g14461kcal480g244.8g1267g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794