Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu240g192kcal4.3g42.7g1.9g4.8g
Soijakastike 864g521kcal44.7g82.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Fariinisokeri240g974kcal0g239.8g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g240g456kcal0g108g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g480g173kcal2.9g10.6g5.3g13.4g
Kuhafile, raaka6400g4608kcal1036.8g0g44.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 320g2830kcal0g0g320g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g19940kcal2198.2g1043.2g748.6g63.6g
Valittu annoskoko9584g9970kcal1099.1g521.6g374.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna4792g4985kcal549.6g260.8g187.2g15.9g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833