Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g4000g1200kcal184g80g12g64g
Herne 960g662kcal48.6g89.9g3.8g29.8g
Lime, kuorittu, annos 50g400g144kcal2.4g8.8g4.4g11.2g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g2400g2880kcal528g21.6g84g12g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g13733kcal1526g400.6g656.4g234g
Valittu annoskoko9584g6867kcal763g200.3g328.2g117g
Annoskoko puolitettuna4792g3433kcal381.5g100.2g164.1g58.5g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041