Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1601g2657kcal304.1g0g160.1g0g
Vesi4002g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto500g1401kcal95g0g110g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1601g672kcal25.6g137.7g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g1000g270kcal8g51g4g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g10822kcal902.2g455g591.4g87.4g
Valittu annoskoko9584g5411kcal451.1g227.5g295.7g43.7g
Annoskoko puolitettuna4792g2706kcal225.6g113.8g147.9g21.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757