Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton438g473kcal99g0g7.9g0g
Pekoni atria219g766kcal32.8g0g65.7g0g
Sieni rouskut, suolattu 140g36kcal2.2g3.2g0.7g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.8g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g145kcal0.9g1.3g15.3g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni110g142kcal3.3g2.2g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g3143kcal277.8g16.2g207.8g8.6g
Valittu annoskoko959g1572kcal138.9g8.1g103.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna480g786kcal69.5g4.1g52g2.2g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489