Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.2g0.2g0.6g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g9g37kcal0g9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Voi 8.3g60kcal0.1g0g6.8g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)6.7g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Mustikka metsä- 27g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 17g10kcal1.6g0.5g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g422kcal8.6g58.8g15.8g3g
Valittu annoskoko96g211kcal4.3g29.4g7.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna48g106kcal2.2g14.7g4g0.8g
Arvot/100g100g220kcal4.5g30.6g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296999