KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.4g3.3kcal0.6g0g0g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 11g31kcal0.9g5.5g0.3g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g20.1g0.3g1g
Flora culinesse4.4g33kcal0g0g3.6g0g
Maitorahka (Pirkka)22g15kcal2.6g0.9g0.1g0g
Siirappi 3.5g11kcal0g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g381kcal14g58.2g8.6g5.6g
Valittu annoskoko96g191kcal7g29.1g4.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna48g95kcal3.5g14.6g2.2g1.4g
Arvot/100g100g199kcal7.3g30.3g4.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584