Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä28g31kcal2.2g5.1g0.1g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 3%13g14kcal2.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g150kcal10.4g18g3.8g6.2g
Valittu annoskoko96g75kcal5.2g9g1.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal2.6g4.5g1g1.6g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.4g2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449