Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g13g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Punajuuri 11g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g3.8g10kcal0.7g0.1g0.8g0g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g115kcal9.4g5.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko96g58kcal4.7g2.6g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g29kcal2.4g1.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114