Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g75g108kcal15.1g0g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g253kcal33.2g0.8g13g0.4g
Valittu annoskoko96g127kcal16.6g0.4g6.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna48g63kcal8.3g0.2g3.3g0.1g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.4g6.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893