Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruohosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 17g23kcal1.5g3g0.3g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 15g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)15g23kcal2.4g0.6g1.2g0g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 33g18kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g165kcal10g17.6g5.8g2.8g
Valittu annoskoko96g82kcal5g8.8g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna48g41kcal2.5g4.4g1.5g0.7g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.2g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964