RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g19g60kcal0g0.6g7.1g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)6.4g20kcal0.7g4g0.2g0.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g28g93kcal3.8g17.8g0.6g1.7g
Raparperi 15g5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Hermesetas-jauhe0.8g2.4kcal0g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g451kcal15.6g52.6g21g6.6g
Valittu annoskoko96g226kcal7.8g26.3g10.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna48g113kcal3.9g13.2g5.3g1.7g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.4g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435