Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis35g39kcal7.7g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 4.4g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g17g6.8kcal0.3g1.4g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)17g6kcal0.3g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g151kcal16.8g6.6g6.6g0.8g
Valittu annoskoko96g76kcal8.4g3.3g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna48g38kcal4.2g1.7g1.7g0.2g
Arvot/100g100g79kcal8.7g3.4g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751